Beneficiile alegerii mediului online pe timp de criza

Online-ul este intr-o continua evolutie, si asta in special pentru ca, dupa cum spun cei mai importanti jucatori din industria online din Romania, este cel mai dinamic si accesibil mediu de comunicare. Cu toate ca in celelalte domenii criza isi face simtita prezenta, online-ul va continua sa se dezvolte pentru ca este mult mai ieftin si in special pentru ca este, daca nu la fel, poate mai eficient decat offline-ul.

De ce trebuie ales mediul online? Pentru ca :
1. Relevanta si nu vizibiltate mare

Ai o firma de web design. Degeaba iti pui un banner in centrul orasului, pentru ca nu toti vor apela la serviciile tale. In schimb, pe internet poti alege unde si cum sa-ti promovezi cat mai bine serviciile iar relevanta este mult mai mare.

2. Costurile sunt mult mai mici

Cel mai bun exemplu : un magazin online nu necesita costurile unui magazin offline.

3. Statisticile sunt mult mai exacte

Pe online poti afla ce vanzari ti-a adus o anumita reclama amplasata pe un anumit site, spre deosebire de un panou offline care nu indica astfel de lucruri.

4. Este un canal extrem de puternic de comunicare

Oamenii si-au dat seama de faptul ca media influenteaza la comanda si pe bani asa ca opiniile unui simplu blogger pot fi mult mai obiective decat cele ale unui jurnalist care scrie la comanda (am dat doar un exemplu).

5. Este o “biblioteca” de informatii

Internetul este plin de informatii, iar faptul ca exista mai multe surse este un lucru foarte bun. De exemplu, daca un om cauta pe Google “Sisteme audio second hand” automat este interesat sa achizioneze, spre deosebire de un om care primeste un fluturas cu “sisteme audio second hand” la iesire din metrou.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *